Welkom Robbert!

SoHosted Cloud groeit en daar vertellen we je natuurlijk graag over. We hebben namelijk een systeembeheerder aangenomen, die samen met ons verder gaat bouwen aan onze awesome diensten. Van harte welkom Robbert en natuurlijk heel veel succes en werkplezier!

Robbert’s achtergrond

Robbert is nog een jonkie. Pas 24 jaar, maar toch al heel veel ervaring met ICT. Sterker nog, hij besteed er al bijna de helft van z’n leven aan! Van een stage en vaste baan bij een computerwinkel ging het al snel naar een eigen bedrijf in de IT, tot hij begin dit jaar bij een grote detacheerder aan de slag ging. Maar toen kwamen wij langs…

“Als ondernemer heb ik heel veel mkb’ers geholpen met het verbeteren van hun ICT”, vertelt Robbert. “Ik maakte scans van bestaande omgevingen en ontwierp nieuwe infrastructuren. Daarbij installeerde ik onder andere VoIP, regelde nieuwe werkstations en richtte de beveiliging in. En ik heb ontzettend veel netwerken aangelegd. Eigenlijk alles waar ze zelf de kennis niet voor in huis hadden. Ik heb er veel van geleerd, maar ontdekte dat het ondernemen in deze fase niet zo goed bij me past.”

VMware virtualisatie

Een tijdje geleden kwam hij op LinkedIn met een recruiter in contact. Ze hebben het toen gehad over Robberts toekomst, waar overduidelijk ruimte was voor groei: hij wil meer doen met VMware, het beheren van netwerken en infrastructuren. Virtueel..Echt next level worden, zeg maar.

Dat die recruiter de volgende dag bij ons aan tafel zat, dat moest natuurlijk zo zijn. Nadat Robbert onze vacature zag, hoefde hij eigenlijk niet lang na te denken.

Samen groeien en ontwikkelen

“Nee, dat was snel geregeld! Natuurlijk was het fijn dat ik niet meer elke dag naar mijn klus in Groningen hoefde, maar dat was niet het belangrijkste. Dat ik mezelf verder kan ontwikkelen is dat wel.

Ik ga eerst support doen, om klanten snel verder te helpen met dingen waar ze tegenaan lopen. Daarnaast ben ik samen met Gideon druk bezig met het maken van nieuwe OS-templates voor onze servers en het beheren van onze virtuele infrastructuur. Ik kijk ernaar uit om mee te groeien met het bedrijf, de infrastructuur helpen uit te breiden en te verbeteren. Ik ga mijn best doen om SoHosted Cloud naar een hoger plan te tillen!”

Meer weten?

Persoonlijk kennismaken? Stuur Robbert een mailtje op robbert@sohosted.cloud of info@sohosted.cloud.